Perustietoja

Päiväkoti Orimattilan Elopelto Oy
Luhtikyläntie 509 C
16300 ORIMATTILA

040 192 4154
olan.elopelto@gmail.com

Seuraa meitä facebookissa Päiväkoti Orimattilan Elopelto Oy sekä instagramissa @paivakotielopelto

Aukioloaika 6:30 - 17:00

Päiväkodissa työskentelee yrittäjät Katja Iivonen, Sari Eiranen ja Minna Patjas sekä lastenhoitaja Johanna Kaplin-Mäkelä. Yhdessä meillä on yli 50 vuoden kokemus varhaiskasvatuksen ammattilaisena toimimisesta.

Yhteistyökumppanit

Päiväkodin toimintaa ja yrittäjyyttä ei ole luotu yksin. Koko toiminnan perustana on hyvä yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Ilman toimivaa yhteistyötä ja lähipiirin tukea ei päiväkodin perustaminen ja pyörittäminen olisi mahdollista.

- Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat: lapset ja lasten vanhemmat, Orimattilan kaupungin varhaiskasvatus, kaupungin muut viranhaltijat ja päättäjät, Tilitoimisto Tulospuu Oy, Orimattilan Yrittäjät, Järvikylän toimijat, Maatila LihaMeronen Oy, paikalliset kaupat, Hannu Peltola, TN Liikenne Oy, Lähitapiola, Orimattilan alueella toimivat yksityiset päiväkodit, Kesko Oy, Varisjoen Lohi Oy, Myrskylän Säästöpankki.

Pyrimme tukemaan paikallista yrittäjyyttä ja hankkimaan kaiken mahdollisen Orimattilan alueen yrityksiltä.


Web design: Netornot
Päiväkoti Orimattilan Elopelto Oy  |  Luhtikyläntie 509 C  |  16300 ORIMATTILA  |  040 192 4154  |  olan.elopelto@gmail.com  |  Aukioloaika 6.30 - 17.00
Facebook Päiväkoti Orimattilan Elopelto Oy sekä Instagramissa @paivakotielopelto
Sivujen kuvituksesta on vastannut Jenni Kari.